Промени правила сезон 2017-2018


Отбор :

Отборът трябва да е от играч, които са служители на фирмата , като може и да се включи един състезател, който не е служител на съответната фирма;

В отбора могат да се запишат минимум 8 (осем) и максимум 22 (двадесет и двама) състезателя ;

По всяко време през сезона отборите могат да направят до 3 промени на играчи или да допишат до 22 играча, които са служителите на фирмата. По време на паузата между двата полусезона може да се направи и една промяна на играча, който не е служител на фирмата.

Правила:

Жълт Картон – 3 минути наказание за провинилия се футболист, като отборът остава с човек по-малко през това време;

Червен Картон – наказание на провинилия се футболист, като той прекратява участието си във футболната среща и оставя отбора си да доиграе срещата с човек по- малко;

Смяната на полеви играч се извършва след устно обявяване пред съдията или делегата на мача. Тази смяна може да се извърши само при спряла игра, като за същата биват уведомени, съдията или делегата. Резервният състезател няма право да влиза на терена, преди неговият съотборник да напусне окончателно пределите на игрището. При неспазване на това условие съдията по негова преценка,  може да накаже отборът с наказателен удар,а играча  с наказателен картон.По своя преценка, съдията на срещата може да накаже виновния отбор за неправилно извършена смяна, а футболиста който извлича предимство със смяната да получи наказателен картон. Смяната на вратар се извършва след обявяване пред съдията на мача, само при спряла игра. Ако на вратарския пост застане полеви играч, той задължително трябва да облече отличаваща го от съотборниците  му тениска или потник. Ако вратар стане полеви играч, той също трябва да облече тениска с цветовете на съотборниците си.

Такси :

150 лв.- такса регистрация (еднократно) ;

110 лв.- Депозит (депозит в размер на две футболни срещи. При нерегламентирано неявяване на отбора депозита се изразходва. Ако отборът спазва програмата коректно, то разходите за последните две срещи се покриват от депозита)

55 лв.- такса мач (заплаща се преди началото на всеки мач);

Плащането на таксите може да се прави :

в брой (всеки мач преди началото, за месец, за 3 месеца , за полусезон)

по банков път (за месец, за 3 месеца, за полусезон, за сезон)